La FOOT celebra l’acte de graduació 2018-2019

La FOOT celebra l’acte de graduació 2018-2019

El passat 14 de febrer la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) va lliurar el títol a 73 graduats en Òptica i Optometria així com a 19 titulats del màster universitari en Optometria i Ciències de la Visió.

L'acte de graduació va ser presidit pel degà de la FOOT, Joan Gispets, i el president del COOOC, Alfons Bielsa. El padrí de la promoció va ser Lyndon Jones, de la University of Waterloo (Canadà), qui va rebre el Premi a l'Optometrista de l'Any, 2015.

Durant l’acte de graduació, l'escriptor Oriol Quintana  va impartir la conferència ‘Filosofia per una vida pitjor’. Quintana és autor de llibres com Filosofía para una vida peor. Breviario del pesimismo filosófico del siglo XX (2016) i 100 preguntes filosòfiques per satisfer les ments inquietes (2017) i de diversos articles a diferents mitjans culturals.

L’acte de graduació va finalitzar amb l’actuació del grup musical ‘Baétulo Duo’, composat per Miguel Ángel Cordero i Joan Anton Pich, amb un repertori entre la música clàssica i el jazz, entre la contemporània i músiques del món.