L’ADVC organitza el sopar benèfic ‘Nit de la Visió’

L’ADVC organitza el sopar benèfic ‘Nit de la Visió’

L’Associació de Discapacitats Visuals de Catalunya (ADCV) celebra el sopar benèfic ‘Nit de la Visió’, amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a iniciatives científiques que cerquin millorar els tractaments de les malalties visuals.

Coincidint amb el 25 aniversari de l’entitat, han impulsat un premi d’investigació al que podran optar tots els equips catalans que estudiïn algun tema relacionat amb les malalties visuals.

Enguany, la Nit de la Visió es durà a terme al Senator Barcelona Spa Hotel **** (C/ Cardenal Reig, 11 de Barcelona), el proper dia 30 de març, a les 9 del vespre. És la darrera oportunitat per participar en el finançament del premi. Podeu col·laborar-hi en aquestes quatre modalitats:

  • Sopar entrada..........                39 €
  • Sopar Premium 3....               100 €
  • Sopar Premium 2....               500 €
  • Sopar Premium 1....            1.000 €

(*) Totes les modalitats tindran el mateix menú, la diferència únicament s’estableix a nivell d’altruisme, per a aquells que vulguin fer un major donatiu al Premi.

 

També aquells que no hi puguin assistir, però vulguin col·laborar, disposaran d’una Fila 0 en cada una de les modalitats abans esmentades.

Finalment, aquelles persones que vulguin fer una aportació lliure al Premi, al marge de la Nit de la Visió, també la podran fer a través del compte ES06 2100 3015 1622 0029 7815.

 

  Carta presentació 'Nit de la Visió'