Xerrada sobre gestió fiscal d'un negoci per Indafactura

Xerrada sobre gestió fiscal d'un negoci per Indafactura

Sabeu que ja només es poden presentar les factures de forma telemàtica a l'Agència Tributaria? Com gestioneu el traspàs de factures amb el vostre assessor/gestor/comptable?

Tots els tiquets, factures rebudes i despeses els compatibilitzeu de forma ràpida i eficient sense deixar-vos-en cap? 

Us presentem IndaFactura, una plataforma de facturació que resol aquestes i altres dificultats creixents amb tota la digitalització dels processos fiscals i comptables. Des de qualsevol lloc, aprèn a 'capturar' totes les despeses des del teu mòbil o ordinador, i que aquestes a l'instant estiguin disponibles per a tu i el teu assessor. Ràpid i senzill. T'expliquem l'operativa i t'expliquem els avantatges que gaudiràs per ser membre del Col·legi d'Òptics Optometristes de Catalunya.

Si vols conèixer una mica més sobre Indafactura i sobre gestió fiscal per a negocis, reserva la teva plaça per a la xerrada d'Indafactura el proper dijous 16 de maig a la seu del COOOC. 

Data: 16 de maig (14:00-16:00)

Lloc: seu del COOOC

*Aforament limitat

 

És imprescindible confirmar assistència a formacio@coooc.cat, indicant amb les dades de la persona inscrita (NOM,COGNOM, Nº COL·LEGIAT, TELÈFON i CORREU ELECTRÒNIC).