El COOOC es reuneix a Tarragona el 17 de setembre

El COOOC es reuneix a Tarragona el 17 de setembre

Després de les trobades del COOOC a Lleida i Girona per presentar la campanya interna de comunicació i conscienciació del Col·legi, que hem anomenat ‘Obrim els Ulls’, el Col·legi vol convidar-te a la que serà la tercera trobada, aquesta vegada a Tarragona.

Ens trobem en una situació complicada per a la nostra professió, una situació que és deguda a diversos factors, com ara la desinformació o haver prioritzat la vessant comercial de la nostra professió i deixant de banda la sanitària. Una situació complicada que encara estem a temps de canviar si actuem junts.

Per poder fomentar la nostra professió, és imprescindible fer un anàlisi en detall de la situació actual i la problemàtica que ens envolta. Hem d’apostar per oferir una atenció de qualitat, que faci prevaler la salut visual de la població i la nostra oferta en serveis sanitaris.

La trobada a Tarragona comptarà amb ponències del president i vicepresident del COOOC, i de la Delegada Territorial Elisa Velasco. Tot seguit, podrem compartir un dinar (a càrrec del Col·legi).

 

No oblidis reservar la teva plaça amb antelació a http://obrimelsulls.cat/inscripcio/

Obrim els ulls, abans no sigui massa tard.