Xerrada ‘Nutrició i Salut Ocular. Suplements vs Aliments’

Xerrada ‘Nutrició i Salut Ocular. Suplements vs Aliments’

El COOOC Tarragona acull la xerrada Nutrició i Salut Ocular. Suplements vs Aliments, a càrrec de la doctora en Nutrició i Metabolisme Rosa Albaladejo.

A la conferència, que se celebrarà el proper 10 d'octubre, es farà una recerca dels nutrients necessaris per a una salut ocular correcta, segons l'evidència científica actual. Alhora, s'explicarà com ingerir els nutrients i en què formats tenen major biodisponibilitat per al nostre organisme, tenint en compte l'edat de la persona, el moment fisiològic en el qual es troba i si té o no malalties cròniques que puguin repercutir en la salut ocular. A més a més, s'identificarà la relació entre el TDA / TDAH i l'alimentació.

 

Programa
 
1. Necessitats nutricionals específiques per a la salut ocular en les diferents etapes de la vida (infància, adolescència, etapa adulta i vellesa) i segons diferents condicions (embaràs, menopausa, diabetis, hipertensió, colesterol...)

2. Fonts alimentàries i biodisponibilitat dels principals pigments

3. Suplements alimentaris en les patologies oculars?

4. Dèficit d’atenció i alimentació. Realitat i mites

 
A l'acabar la xerrada, s'oferirà un pica-pica entre els assistents. 

 

És imprescindible confirmar assistència a formacio@coooc.cat, indicant amb les dades de la persona inscrita (NOM,COGNOM, Nº COL·LEGIAT, TELÈFON i CORREU ELECTRÒNIC).

Data: 10 d'octubre (13:30-16:00)

Lloc: Hotel SB Ciutat de Tarragona (Pl. Imperial Tàrraco, 5 · 43005 Tarragona).

Preu: Gratuït

*Aforament limitat