No et perdis la conferència del prestigiós doctor Amir Amedi al COOOC

No et perdis la conferència del prestigiós doctor Amir Amedi al COOOC

El COOOC té el plaer d’acollir una conferència del prestigiós investigador israelià Amir Amedi, qui ha centrat la seva carrera en l’estudi de la plasticitat del cervell i la integració multisensorial. En aquesta línia, compta amb tres patents (EyeMusic, Virtual Cane i The Multisensory Bionic Eye) que permeten a les persones cegues veure a través dels sons.

La ponència, sota el títol Neuroplasticitat al llarg de la vida: com l’evolució, la tecnologia i les experiències de vida donen formen al sistema visual, se celebrarà el proper 16 d’octubre a la seu del COOOC a les 20:15 hores.

Al tractar-se d’una conferència en anglès i realitzar-se amb traducció simultània, és imprescindible reservar plaça, enviant un correu a formacio@coooc.cat, indicant les dades de la persona inscrita (NOM,COGNOM, Nº COL·LEGIAT, TELÈFON i CORREU ELECTRÒNIC).

Si voleu conèixer una mica més sobre el doctor Amir Amedi i el seu projecte, podeu gaudir del TED Talk Veure amb les oïdes, mans i ulls biònics, que va oferir a Jerusalem.

Data: 16 d’octubre (20:15 hores)

Lloc: Seu del COOOC

*Aforament limitat