Et convidem al cinema! Vine a la presentació de l'anunci 'Objectiu miopia' per als cinemes de Catalunya

Et convidem al cinema! Vine a la presentació de l'anunci 'Objectiu miopia' per als cinemes de Catalunya

El COOOC torna a fer-se un lloc a les sales de cinema de Catalunya. Si al 2012 vam endinsar-nos en les grans pantalles amb Viu en 3D, el primer test de visió col·lectiu en cinemes, inaugurem aquest 2020 amb l'anunci publicitari Objectiu miopia, que recomana a les famílies que tinguin cura de l'ús de les pantalles, que adoptin estils de vida saludables i que, per veure pel·lícules, les pantalles "com més grans, millor". 

Aquest anunci es projectarà a la majoria dels cinemes de Catalunya, durant la primera quinzena de febrer, i dues setmanes més després de l'estiu. El missatge és clar, directe, amb una imatge atractiva i recomanat pels òptics optometristes de Catalunya. 

T'esperem el proper 2 de febrer al Filmax Gran Via

Si vols veure aquest anunci, acompanya'ns diumenge 2 de febrer, a les 12:00 hores, al cinema Filmax Gran Via - 4DX del Centre Comercial Gran Via. Podràs veure l'anunci i també la pel·lícula d'estrena Dolittle.

És totalment gratuït i pots venir amb 3 acompanyants. Només has de fer la reserva a través d'aquest enllaç. 

Miopia, pandèmia del segle XXI

Sent conscients de la incidència de la miopia, el COOOC té en marxa una campanya per informar i conscienciar  sobre la miopia, la seva prevenció i el nostre paper professional per frenar el seu avenç. 

A banda d'aquest anunci, ja hem portat a terme dues iniciatives:

1. Enquesta 'Hàbits visuals dels infants': Adreçada a famílies de nens i nenes menors de 8 anys, va detectar que un de cada tres nens usa el mòbil o la tauleta diàriament, entre altres dades de gran rellevància.

2. Miopmilla: El passat 19 de gener vam celebrar la segona edició de la Miopmilla, en què els corredors eren exclusivament miops.