Anul·lem la quota col·legial del segon trimestre

Anul·lem la quota col·legial del segon trimestre
Estem vivint uns dies molt convulsos, plens d’incertesa i de dubtes. Des del COOOC, som conscients que, en aquests moments complicats, volem i hem de ser-hi al costat dels nostres col·legiats i les nostres col·legiades.
 
Volem fer valdre l’enorme tasca que porteu a terme i, per això, en nom de tota la junta, us volem transmetre totes les nostres paraules d’agraïment. Estem en un moment molt difícil, tant professional com econòmicament, i per això, la junta del COOOC vol començar amb mesures d'austeritat i compromís. En aquest sentit, es refan tot els plantejaments pressupostaris.
 
En aquesta mateixa línia i per reduir els perjudicis que aquesta crisi del coronavirus ha generat, s’ha decidit que la propera quota col·legial relativa al segon trimestre, prevista pel mes d’abril, serà assumida pel COOOC i no se us repercutirà. És a dir, com a col·legiats i col·legiades, no abonareu aquesta quota trimestral.  
 
D’aquesta manera, volem aportar el nostre gra de sorra per tal de sobrepassar el millor possible aquesta situació.
 
De nou, gràcies per la tasca que desenvolupeu dia a dia i que ens permet vetllar per la salut visual del conjunt de la població.