El COOOC recorda la importància de fer un ús responsable de les pantalles

El COOOC recorda la importància de fer un ús responsable de les pantalles

Vivim envoltats de pantalles: la televisió, el mòbil, l’ordinador, la tauleta... L’ús de les pantalles és molt intensiu i durant el confinament i l’extensió del teletreball s’ha incrementat.

Aquest increment d’exposició a les pantalles pot provocar moltes molèsties i pot generar el que es coneix amb la Síndrome Visual Informàtica, que provoca fatiga visual, sequedat, picor, visió borrosa, envermelliment, llagrimeig o visió doble.

Per tal de conscienciar sobre aquesta Síndrome i reduir les conseqüències, el COOOC ha elaborat un document amb recomanació per un ús correcte de les pantalles.

Recuperem els clàssics, reinventem el joc de l’oca

Per mantenir-nos entretinguts i allunyar-nos una mica de les pantalles, el COOOC ha fet la seva pròpia versió del joc de l’oca, el Joc de l’Ocasa -d’Ocasa a Ocasa i tiro perquè estic a casa- que pretén amenitzar aquests dies que estem a casa i, alhora, oferir consells i exercicis de salut visual.

Pots descarregar Infografies, vídeos i el Joc de l’Ocasa accedint aquí: https://www.dropbox.com/sh/qo4gm5hh2om2cgm/AADT0sbbWsRIfbb4ymMnXCe6a?dl=0