[Aforament complet] Blefaritis per demodex: demodicosis.

[Aforament complet] Blefaritis per demodex: demodicosis.
El dijous 7 de maig us convidem a una nova videoconferència organitzada pel COOOC. Aquesta vegada, el Doctor en Optometria i membre de l'Acadèmia Americana d'Optometria - Juan Carlos Viñuela Rodríguez - ens farà una ponència sobre Blefaritis per demodex: demodicosis.

Des de fa 175 anys, la comunitat científica ha reconegut l'àcar facial denominat Demodex. Però només en els últims 5-10 anys els optometristes han començat a tenir un coneixement real de la seva significança a nivell de salut ocular. La tasca de l'optometrista en la detecció i tractament del Demodex, és summament significativa a l'hora de proporcionar un bon estat de la superfície ocular als nostres pacients.

 

La sessió tractarà els següents temes:

  • Definició, anatomia i fisiologia del Demodex
  • Prevalença i factors que afavoreixen la Demodicosis
  • Manifestacions clíniques: Signes i símptomes
  • Opcions de tractament
  • Què representa el Demodex per als optometristes.

Acceix a aquest document per conèixer en profunditat els detalls de la sessió: Blefaritis per demodex: demodicosis.

Agenda

Dia i hora: dimecres 7 de maig a les 16:00h

Durada: 1 hora amb ronda de preguntes

Plataforma: Cisco Webex (enviarem instruccions sobre l'ús de la plataforma així com la dinàmica durant la sessió)

*Aforament complet: si has rebut l'e-mail d'invitació a la sessió però, per qualsevol motiu, no pots assistir-hi, envia un e-mail a comunicacio@coooc.cat indicant la teva adreça de correu per donar-te de baixa en la plataforma i, d'aquesta manera, aprofitar la teva invitació.

També us recordem que, en cas de no poder assistir a la videoconferència, la sessió quedarà enregistrada i penjarem el video en els nostres canals de comunicació.