El COOOC participa de nou a la Setmana del Llibre en Català

El COOOC participa de nou a la Setmana del Llibre en Català

Després de l'èxit de l'edició passada, el COOOC ha repetit la seva participació a la Setmana del Llibre en Català, que es va celebrar del 9 al 13 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

Aquesta 38a edició ha tornat a reunir la riquesa i la diversitat de l'edició en català. Malgrat patir un canvi d'ubicació per la situació generada per la COVID19, la Setmana ja s'ha convertit en l'oferta més gran la història de llibres en aquesta llengua, oferint tant novetats com llibres de fons o col·leccions. Per amenitzar-la, s'oferien paral·lelament una extensa oferta d'activitats per a contribuir i estimular la lectura en català.

Però ja sabem que per gaudir d'una bona lectura és imprescindible comptar amb una bona salut visual. Així, com l'any passat i sota el lema ‘Si veus bé, llegiràs millor’, es van distribuir punts de llibres amb consells visuals elaborats pel COOOC. En aquests, es recordava la importància de diferents aspectes, com la distància, la il·luminació i la postura. A més, es recollien vuit símptomes que podrien alertar d'un problema visual.

Al llarg dels cinc dies, unes 25.000 persones van gaudir de la Setmana i van poder emportar-se el seu punt de llibre amb consells visuals.