Vols participar de manera activa en la campanya Obrim els Ulls?

Vols participar de manera activa en la campanya Obrim els Ulls?

La setmana passada, aprofitant la celebració del Dia Internacional de la Visió, vam voler ensenyar-li al món la importància de tenir cura de la nostra salut visual a través d'una campanya que, com a col·lectiu, coneixeu molt bé des de dins però ara toca fer-ho saber: Obrim els Ulls va travessar les portes de la seu per materialitzar-se en un seguit d'accions que pretenen impactar a les persones que ens envolten sobre la importància de protegir el sentit que més valoren!

Per tal de visibilitzar el màxim possible aquesta campanya, s'han creat un seguit d'accions i materials gràfics per conscienciar a les persones que visiten els centres d'òptica optometria i és aquí on el vostre paper és clau per aconseguir-ho. El Col·legi posa a la vostra disposició un formulari que haureu d'emplenar especificant quins materials voleu i en quin format (ja determinat prèviament) i, amb aquesta informació, us els farem arribar de manera gratuïta.

Formulari material: https://forms.gle/V7Agwj17fXuoEeb38

Tanmateix i continuant amb la idea d'ampliar nous horitzons digitals, molts i moltes de vosaltres ja esteu compartint a les xarxes el vídeo de la campanya i ens esteu etiquetant a l'Instagram (@coooc_cat) i agraïm molt la bona rebuda que ha tingut el missatge! Però, que us semblaria anar una miqueta més enllà? Afegiu el hashtag #cooocomunica i #obrimelsulls a les vostres comunicacions per crear una comunitat i viralitzar el màxim possible aquesta campanya tan important.

Material audiovisual: