Visita La Pedrera amb descomptes especials!

Visita La Pedrera amb descomptes especials!

Si en cara no tens plans per dijous o divendres i et ve de gust conèixer un dels llocs emblemàtics modernistes més icònics de la ciutat de Barcelona, et proposem un molt interesant: La Pedrera organitza visites guiades amb descomptes especials pels nostres col·legiats i col·legiades i, encara més engrescador... tens dues opcions a escollir!

  • La Pedrera Oculta:t’agradaria recórrer i descobrir espais de la Pedrera fins ara ocults al públic?Amb aquesta visita oberta i programa per un públic adult tindràs l’oportunitat de veure sales i racons que fins ara no s’havien mostrat mai com, per exemple, l’auditori i sala Gaudi o el passadís al qual es pot accedir pujant a la primera planta del pati de les papallones i que permet gaudir d’una visita privilegiada del pati.
  • La Pedrera Essencial: entra en el món d’Antoni Gaudí amb un recorregut en el qual descobriràs, de primera mà, com la natura es va convertir en l’origen i inspiració per la construcció de la “Casa Milà”. El recorregut inclou l’accés espais  com el Pati de les Papallones, el Terrat dels Guerrers, l’Àtic de la Balena (espai Gaudí), el Pis dels Veïns i el Pati de les Flors.

Coneix l’obra més emblemàtica de l’Arquitecte català i viu l’experiència d’entrar en un espai màgic carregat d’inspiració natural!