Continuem amb la campanya del COOOC: La vida és massa bonica per no veure-la bé

Continuem amb la campanya del COOOC: La vida és massa bonica per no veure-la bé

Com bé sabeu, a principis de 2019 el COOOC va engegar una campanya interna de conscienciació amb el lema ‘Obrim els Ulls’.

Després d’uns mesos de conscienciació i reflexió, ha arribat el moment de promoure una bona salut visual entre la població. Així, posem en marxa la campanya externa sota el lema ‘La vida és massa bonica per no veure-la bé’, amb l’objectiu de difondre la importància de cuidar de la salut visual i alhora fer valer la professió.

Actualment, s’estructura en aquestes iniciatives:

  • Nova pàgina web. La pàgina web que inicialment vam crear per comunicar-nos amb els col·legiats i col·legiades (www.obrimelsulls.cat), s'ha convertit ara en un espai d'interès per tota la població. A més a més, incorpora una novetat: el directori de centres d’òptica i optometria, un espai interactiu que permet als usuaris descobrir els centres propers i, el més important, posar-se en contacte per sol·licitar una cita i revisió visual.
  • Blog informatiu. Es recolliran informació sobre els ulls i la salut visual i, així, conscienciar la societat.
  • Campanya de ràdio. El 5 d’octubre vam arrencar una campanya de ràdio, que podeu escoltar a les principals emissores catalanes fins principis de desembre. Pots escoltar la falca aquí.
  • Campanya de vídeo. També tenim circulant per les xarxes un vídeo que emfatitza com d’important és la visió en el nostre dia a dia i el paper que hi juga. Pots veure’l i compartir-lo fent clic aquí.

 

Encara no has demanat els materials?

A més a més, hi ha disponible una sèrie de material que podeu sol·licitar per incorporar als vostres centres.

No el deixis escapar i demana’l fent clic aquí.