El Teatre Victòria i el COOOC uneixen forces per promocionar la cultura

El Teatre Victòria i el COOOC uneixen forces per promocionar la cultura

En temps de pandèmia i amb les restriccions vigents, necessitem estímuls que ens ajudin a desconnectar de la nostra realitat. Què et sembla una activitat cultural per fer-ho?

Per això, el Teatre Victòria i el COOOC uneixen forces per promocionar la cultura com un espai segur amb avantatges exclusius pel nostre col·lectiu, òptiques i òptics optometristes de Catalunya!

Aquesta és una de les propostes culturals que t'oferim:

Després de més de 15 mesos en cartellera, amb més de 300.000 espectadors i una ocupació del 100% en totes les seves representacions a Barcelona, Antonio Díaz “El Mago Pop” torna a l'escenari del Teatre Victòria. 
 
“Nada Es Imposible” és l'espectacle amb que Antonio Díaz “El Mago Pop”, aborda el repte de superar-se a si mateix, enlluernant al món a través d'un muntatge en el que ens proposa un viatge per l'extraordinari ple de diversió, sensibilitat, sorpresa, ritme i emoció. 
 
Després de la seva estrena al Teatro Rialto de Madrid, on va penjar el cartell de "sold out" durant dos anys, torna ara al Teatre Victòria de Barcelona, on ha batut tots els rècords de venda d'entrades i d'espectadors. 
 
Si amb “La Gran Ilusión” es va convertir en l'Il·lusionista Europeu més Taquiller del Món, amb “Nada Es Imposible” ha aconseguit ser l'artista espanyol que més entrades ha venut durant els darrers tres anys. 
 
No perdis l’oportunitat i vine a veure aquest i molts més espectables amb les millors condicions per a tú.

Accedeix al teu espai privat del web del COOOC i assabentat de com fer-ho!

*Aquesta promoció finalitzarà amb la temporada 2020-2021 d’espectacles del Teatre Victòria.