Instruccions del departament de Salut Gencat per a la vacunació

Instruccions del departament de Salut Gencat per a la vacunació

Atenent que la vacunació dels nostres professionals començarà de forma bastant immediata ens han demanat des del Departament de Salut  que compartim amb vosaltres la següent informació relativa al procés de vacunació: 

  • Rebreu un SMS amb el centre de vacunació més proper i la franja horària on podreu anar a vacunar-vos
  • A partir de dilluns-dimarts aquest SMS permetrà l’opció de cita prèvia
  • Heu de portar com a documentació obligatòria:
    • Declaració autoresponsable degudament complimentada  - Descarregar
    • Carnet col·legial o document acreditatiu de treball (p. ex. certificat de l’empresa, signat i segellat, conforme treballeu en l’establiment com a òptic/a optometrista fent constar les dades de la persona responsable/propietària de l’empresa o establiment)

D’altra banda us adjuntem un altre document amb informació d’interès sobre la vacuna d’Astra Zeneca (fins a 55 anys) - Descarregar

Com a informació addicional ens han indicat què: 

  • Les persones majors de 55 anys seran citades posteriorment per rebre un altre tipus de vacuna.
  • De la mateixa manera les persones amb algun tipus de patologia, com ara les que consten en la declaració responsable, també seran citades més endavant així com les que estiguin en procés de recuperació d’alguna intervenció.

*si sou menors de 55 anys i teniu dubtes sobre la vostra patologia concreta podríeu contactar amb el vostre metge per si fos possible que us donés alguna indicació

US RECORDEM QUE EL LLISTAT PER PODER ACCEDIR A LA VACUNACIÓ CONTINUA OBERT PER AQUELLES PERSONES COL·LEGIADES COM A EXERCENTS QUE ESTIGUIN INTERESADES EN LA VACUNA COVID 19. 
 
 

La informació que rebeu en aquest comunicat és de la que disposem a data d’avui en el COOOC. En el moment que tinguem  més noticies  us les faríem saber.