Coneix l'Associació de Discapacitats Visuals de Catalunya: B1+B2+B3

Coneix l'Associació de Discapacitats Visuals de Catalunya: B1+B2+B3
El COOOC sempre ha buscat potenciar la vessant més solidaria del col·legi per participar en la millorar de la qualitat de vida de col·lectius en risc d’exclusió social així com defensar els seus drets i, d’aquesta manera, impulsar una millora de la societat.
 
Aquesta necessitat i voluntat de solidaritat es manifesta mitjançant la participació en diferents programes socials així associacions que fomenten, com per exemple, la millora de persones amb discapacitats visuals, que impulsen la investigació científica en diferents àmbits o, fins i tot, la promoció de l’ús de la llengua catalana com a cohesió social.
 
Una de les entitats amb les que el COOOC col·labora molt estretament és lAssociació de Discapacitats Visuals de Catalunya: B1+B2+B3, una entitat que fa més de vint anys que exerceix un paper clau en la divulgació de la problemàtica Del col·lectiu de persones amb discapacitat visual lluitant per una millor integració social.
 
Des del COOOC volem manifestar de manera activa la nostra implicació en aquesta associació a través de la difusió d’un seguit d’articles que el Manel Martí i Salvador, President de l’ADVC, ens ha traslladat per fer-vos arribar tots aquells serveis que ofereix a l’Associació per tal de millorar la qualitat de vida d’afectats, familiars i amics de les persones del col·lectiu. 
 
Et convidem a conèixer d’a prop la seva gran tasca i a promoure un món més accessible per les persones amb discapacitat visual.
 
Articles
 

Xerrades online

Et recordem que el proper 9 de març tens una cita amb el Manel Martí i Salvador que estarà impartint una sessió informativa exclusiva pel nostre col·lectiu.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació per inscriure't: http://www.coooc.cat/noticia.asp?id_noticia=1217