Descarrega't el material audiovisual del COOOC

Descarrega't el material audiovisual del COOOC

Des de COOOC estem apostant cada vegada més per una comunicació més visual i interactiva on les imatges siguin les protagonistes del missatge. Per aquest motiu, posem a la teva disposició aquest espai perquè tinguis a la teva disposició tot el material visual i multimedia a la teva disposició.

Què et trobaràs en aquest enllaç?

  • Obrim els ulls: en aquesta carpeta tens imatges per les xarxes socials, el vinil que pots posar al teu establiment d'òptica i el video promocional de la campanya. Si comparteixes el material, enrecorda't d'etiquetar-nos (@obrim.els.ulls)
  • Obturadors infantils: el vicepresident del COOOC, Lluis Bielsa, ha preparat aquesta proposta divertida i creativa d'obturadors infantils. Descarrega't el PDF i segueix les instruccions. 
  • Placa d'establiment: com ja us vam comunicar, posem a la vostra disposició un model de placa personalitzable pel vostre establiment 
  • Manifest pseudoteràpies visuals: des de la vicepresidència del COOOC, han creat aquest material multimedia per il·lustrar el conpcete de pseudoteràpia visual.

Et recordem que tenim oberts els perfils d'Instagram (@coooc_cat) i LinkedIn (@coooc) i si vols compartir el contingut, pots etiquetar-nos per generar sinèrgies!

Descarregar aquí