L’Hospital Sant Joan de Déu presenta el Màster en Optometria Pediàtrica

L’Hospital Sant Joan de Déu presenta el Màster en Optometria Pediàtrica

L’Hospital Sant Joan de Déu, juntament amb l’UPC, presenta el Màster en Optometria Pediàtrica, de modalitat semipresencial.

Aquest màster en Optometria Pediàtrica aportarà formació d'alta qualitat en les últimes tecnologies i tècniques d'optometria infantil, un aspecte essencial per a aquests professionals que estaran al davant de la detecció, seguiment i tractament de múltiples disfuncions i patologies oculars en la infantesa.

L'equip docent del màster està format pels millors professionals d'un entorn de referència en l'àmbit infantil com és l'Hospital Sant Joan de Déu, per professors experimentats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i per professionals d'Ocularis, l'ONG experta en formació optomètrica i oftalmològica en països en vies de desenvolupament.

Sessió formativa

El 8 de juny a les 15:00 hores tindrà lloc una sessió informativa mitjançant l'eina Google Meet i està indicada per a totes aquelles persones que desitgin conèixer els detalls del programa i la seva oferta modular i vulguin aclarir dubtes.

També pots seguir la sessió informativa amb el teu dispositiu mòbil, descarregant-te la versió corresponent de l'app Google Meet per Android o iOS.

Pots inscriure’t a la sessió fent clic aquí