Oberta la inscripció per al màster en Optometria i Teràpia Visual

Oberta la inscripció per al màster en Optometria i Teràpia Visual

El Màster d’Optometria i Teràpia Visual UPC School aporta continguts avançats en optometria, teràpia visual i altres coneixements relacionats amb la visió i el desenvolupament visual que faciliten el treball multidisciplinari a la clínica diària. 

El programa neix del treball conjunt i la reflexió dels seus promotors, la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) l'Associació Catalana d'Optometria i Teràpia Visual (ACOTV), davant la necessitat d’ampliar les bases que els optometristes adquireixen en finalitzar el Grau d'Òptica i Optometria.

La major part de les hores lectives són  en format semipresencial i es dediquen a l’estudi optomètric i els seus últims avenços.

 

Què caracteritza aquesta formació?

Els docents que hi participen són professionals nacionals i internacionals de diverses disciplines amb reconeguda expertesa.

El Màster ofereix noves tècniques de diagnòstic avançat en problemes visuals (disfuncions binoculars, acomodatives, estrabismes, ambliopia i dany cerebral), així com en el processament de la informació visual relacionada amb els problemes d'aprenentatge.

Els alumnes rebran formació en tècniques d'investigació científica a partir d'una base teòrica i pràctica que aporta valor a l'optometria.

El programa inclou la realització de pràctiques clíniques en centres optomètrics.

 

Avantatges per als optometristes

Tots els optometristes col·legiats podran gaudir d'un 10% de descompte en aquest Màster, 15% si t'hi matricules abans del 30 de juny!


Sessió informativa

El pròxim dimecres, 2 de juny, de 15 a 16 h,  tindrà lloc un sessió informativa en línia mitjançant l'eina Google Meet. Està indicada per a totes aquelles persones que desitgin conèixer els detalls del programa i vulguin aclarir dubtes.

T'hi pots inscriure't aquí