El Col·legi organitza l’acte de benvinguda de l’OPTOM

El Col·legi organitza l’acte de benvinguda de l’OPTOM

El Col·legi va organitzar l’acte de benvinguda del congrés Barcelona 2017, una trobada professional internacional que va agrupar el congrés biennal OPTOM Meeting del CGCOO y la reunió anual de l’Acadèmia Europea d’Optometria i Òptica (EAOO, en anglès).

El lloc triat per l’acte de recepció va ser l’edifici la Casa Llotja de Mar, un dels espais més emblemàtics de Barcelona, al front marítim en ple centre històric de Barcelona. Dins l’edifici, la sala reservada va ser el Saló de Contractacions, un dels millors exemples del gòtic civil mediterrani i on va estar ubicada la Borsa de Barcelona fins al 1992.

A l’esdeveniment, van assistir uns 500 congressistes que van poder gaudir d’una vetllada que va comptar amb dues audicions del grup de gospel del COOOC i la projecció del conjunt d’accions desenvolupades pel COOOC i de la pel·lícula Gaudí Experience. A més a més, dins del programa, es va incloure el reconeixement dels nous Fellows de l’Acadèmia Americana d’Optometria (AAO, les sigles en anglès) i l’entrega dels Diplomes Europeus en Optometria. Tot això va anar acompanya amb la degustació d’uns productes catalans.

Va ser l’escenari idoni per donar el tret de sortida al Congrés, que en aquest cas es va centrar en la Visió i les noves tecnologies.

Des del Col·legi, volem agrair al director de RESET i productor del film Gaudí Experience, Albert Grau, i al fundador d’Antaviana Films, Josep Maria Aragonés, per fer possible la projecció en 3D de la pel·lícula i així ens va permetre viatjar vertiginosament pel món de Gaudí i viure l’essència del gran arquitecte de manera excepcional. A més, s’ha de destacar que es tracta de la primera vegada que s’ha emès fora de l’escenari habitual, la sala 4D del Parc Güell.

Galeria d’imatges de l’acte de benvinguda

Video resum de l'acte