Aprofita la subvenció del COOOC per sol·licitar la VPC

Aprofita la subvenció del COOOC per sol·licitar la VPC

Fa uns mesos es va posar en marxa la Validació Periòdica Col·legial Optomètrica, que reconeix la bona praxis professional, l’acceptació del codi deontològic i el desenvolupament professional continu dels òptics optometristes col·legiats.

Amb l’objectiu d’impulsar-la, el COOOC subvencionarà el 100% de l’import (40 euros) a tots els col·legiats que la sol·liciteu. Podreu beneficiar-vos d’aquesta iniciativa fins al 31 de desembre de 2018.

Com s’ha de fer – Noves sol·licituds

Per tal de rebre l’import de la tramitació de la VPC, has de sol·licitar la VPC tal com s’ha fet fins ara. Per a més informació pel que fa a la sol·licitud, fes clic aquí.

Una vegada s’hagi finalitzat el tràmit i hagis obtingut el teu certificat, has d’emplenar el document ‘Certificat per sol·licitar la devolució de l’import de la VPC’ i enviar-ho, juntament amb el teu certificat de la VPC, a encarna.administracio@coooc.cat.

Com s’ha de fer si ja disposes de la VPC

En cas que ja disposis del teu certificat de la VPC, es tracta de seguir el mateix protocol.

Has d’emplenar el document ‘Certificat per sol·licitar la devolució de l’import de la VPC’ i enviar-ho, juntament amb el teu certificat de la VPC, a encarna.administracio@coooc.cat.

 

 Sol·licitud devolució de l'import de la VPC