El COOOC organitza les I Jornades Professionals en Visió i Educació

El COOOC organitza les I Jornades Professionals en Visió i Educació

El COOOC organitza les I Jornades Professionals en Visió i Educació, que se celebraran el 29 i 30 de setembre a l’Auditori ONCE.

Aquestes jornades pretenen ser un punt de trobada dels diferents professionals relacionats en el procés d’aprenentatge dels infants: mestres i professors, òptics optometristes, psicòlegs, pedagogs, logopedes i fisioterapeutes. És a dir, són unes jornades interdisciplinàries amb l’objectiu de crear lligams.

Una vegada detectat que la meitat dels estudiants catalans podria tenir una disfunció visual que dificulta el seu aprenentatge, es tracta d’avançar i d’explicar a altres professionals la tasca de l’òptic optometrista i la seva importància en el procés d’aprenentatge. Com a continuació de la campanya Cuida la visió i aprendràs millor, a través d’aquestes jornades s’oferiran a tots els assistents eines per sospitar de problemes visuals dins les aules.

A les jornades, participaran referents de cada sector, com el dr. Joan Deus, la dra. María Jesús López Juez i el dr. Jordi Catalán Balaguer, entre d’altres.

Aquestes jornades han estat acreditades amb 1,4 crèdits pel Consell Català de Formació Continuada de Professions Sanitàries (CCFCPS). Aquests crèdits són vàlids per la VPC.

 Programa de les Jornades

 

VOLS SABER MÉS SOBRE LES JORNADES? VISITA EL SEU WEB

http://jornades.coooc.cat/