Conferència sobre contactologia per celebrar Santa Otília

Conferència sobre contactologia per celebrar Santa Otília

Coincidint amb la celebració de Santa Otília, la seu del COOOC acull la xerrada 2008-2018: una dècada d’avenços en contactologia. La part bona, la dolenta i allò pendent, a càrrec del doctor en òptica, optometria i visió Cesar Villa.

A la conferencia, es revisaran els canvis que s’han produït en els últims 10 anys pel que fa a la demografia dels usuaris de lents de contacte, els materials i Dissenys i les solucions de manteniment. Una vegada presentats, s’analitzarà críticament les seves implicacions.

Alguns dels aspectes que es tractaran seran el control de la miopia, l’abandonament del seu ús, la venda online o la prescripció amb caducitat. Per finalitzar, es discutiran els canvis que s’esperen pel que a les indicacions i les raons de l’ús de lents de contacte.

A l’acabar la conferència, es podrà gaudir d’una bona estona amb la resta de companys amb un pica-pica. A tots els assistents, també se’ls hi entregarà algun del material de les campanyes de comunicació impulsades pel COOOC.

Dia: dijous 13 de desembre (14:00-16:30)

Lloc: seu del COOOC (C. Comte Borrell, 179-183 ·08015 Barcelona)

Places limitades (límit d'inscripció: 10 de desembre)

És imprescindible confirmar assistència enviant un correu electrònic a formacio@coooc.cat, indicant el teu nom i cognoms, número de col·legiat/ada, telèfon i correu electrònic.