PARTICIPA: Els òptics optometristes i el control de l'augment de la miopia

PARTICIPA: Els òptics optometristes i el control de l'augment de la miopia

El COOOC organitza la Miopmilla, la primera cursa del món destinada a conscienciar sobre la miopia que se celebrarà el proper dia 20 de gener, amb la cursa de Sant Antoni. 

A la Miopmilla (pots trobar més informació de la campanya aquí), tots els corredors seran miops i hauran de presentar un certificat per acreditar-ho. 

Per cada corredor, el COOOC donarà 10 euros a la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) per desenvolupar un projecte d'investigació sobre la pandèmia del segle XXI. 

Juntament amb la FOOT-UPC, volem fer aquesta enquesta amb dos objectius. Per una banda, recollir dades sobre l’augment de la miopia i els hàbits visuals del més joves (de 15 a 25 anys d’edat). Per l'altra, parlar de la miopia als vostres gabinets, de forma activa, informant que és tan important el seu augment.

Si us plau, convideu els joves que us visitin a omplir-nos aquestes dades, moveu l’enquesta a les vostres xarxes socials, etc. Podeu compartir-la amb aquest enllaç:

 http://bit.ly/2F6yey4

Amb la col·laboració de la FOOT-UPC, la mourem per aconseguir respostes i amb les conclusions que hi extraurem, les comunicarem a la premsa el proper dia 20 de gener, coincidint amb la Cursa de la MiopMilla.