C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

ANUNCIS

Sabem que el servei d’anuncis del COOOC és una eina molt útil per donar visibilitat a les necessitats que, com a professional en òptica optometria, et van sorgint en el dia a dia.

Per aquest motiu i, juntament amb un seguit de canvis que estem desenvolupant per digitalitzar encara més les gestions del COOOC, estem treballant en un portal molt més interactiu i dinàmic que t’ajudarà a trobar allò que busques a dins del sector.

Tanmateix i, mentre acabem de tancar els detalls d’aquest nou recurs, i per tal de mantenir viu aquest servei, hem creat noves accions per ajudar-te a trobar allò que busques al sector.

Així publicarem els teus anuncis:

Et proporcionem un formulari en el qual podràs emplenar les dades més importants sobre la necessitat que tinguis.

  1. Hem habilitat un espai a Instagram exclusiu per aquestes ofertes/demandes.
  2. Publicarem cada setmana el recull d’ofertes a les nostres xarxes socials perquè les pogueu consultar, compartir o reaccionar.
  3. Setmanalment, enviarem un resum amb els anuncis que ens facis arribar via avís col·legial

Quan vulguis esborrar l’anunci, només has d’enviar un correu a comunicacio@coooc.cat indicant el nº de codi de l’anunci.

Volem fer créixer la comunitat digital del COOOC per crear una xarxa que us ofereixi la possibilitat de compartir les vostres necessitats professionals.

T’hi apuntes?

FORMULARI

Designed by © E-Financeclick.